Doelstellingen behalen  Leuke en effectieve trainingen   Persoonlijk plan
M

Contactgegevens

Tel: 06 25298042
Email: info@wwepfit.nl
Adres: Achterhoek

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Bij ons begrijpen we dat een gezonde werkomgeving essentieel is voor het welzijn van jouw team. Daarom hebben we bedrijfsfitness geïntroduceerd – een revolutionair programma dat de traditionele kantooromgeving transformeert in een bruisende hub van gezondheid en welzijn. Maar hoe werkt het? Lees hieronder meer over de bedrijfsfitness van WWEP FIT.

Wat is het precies?

Bedrijfsfitness is een initiatief dat bedrijven in staat stelt om de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers te bevorderen door middel van toegankelijke fitness- en welzijnsactiviteiten op de werkplek.

Individuele Aanpassing aan Jouw Bedrijf

Bedrijfsfitness past zich aan de unieke cultuur van jouw bedrijf aan. Of je nu een klein startend bedrijf bent of een gevestigde onderneming, het programma wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie.

 

Voordelen van bedrijfsfitness

  1. Verbeterde Gezondheid: Bedrijfsfitness bevordert actieve levensstijlen, vermindert stress en draagt bij aan een gezondere werkplek.
  2. Verhoogde Productiviteit: Medewerkers die regelmatig sporten, ervaren vaak een verbeterde concentratie en energieniveaus, wat de productiviteit ten goede komt.
  3. Teamgeest en Samenwerking: Samen sporten creëert een positieve teamdynamiek, versterkt relaties en bevordert een gezonde teamgeest.
  4. Minder Verzuim: Een gezonde levensstijl vermindert het ziekteverzuim, wat resulteert in minder kosten voor het bedrijf en meer tevreden medewerkers.
  5. Positieve Bedrijfscultuur: Bedrijfsfitness draagt bij aan het creëren van een positieve bedrijfscultuur, wat op zijn beurt helpt bij het aantrekken en behouden van talent.

Hoe Brengt Bedrijfsfitness Gezondheid naar de Werkplek?

Bedrijfsfitness maakt gezondheid toegankelijk door fitnessfaciliteiten binnen het bedrijf aan te bieden. Dit omvat leuke en goede trainingen in groepsverband waardoor medewerkers op een handige manier aan hun gezondheid kunnen werken.

Waarom Kiezen voor Bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness biedt flexibiliteit in planning, waarbij rekening wordt gehouden met diverse werkschema’s. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar draagt ook bij aan een productievere werkomgeving.

“Sterkte zit niet alleen in spieren, maar ook in veerkracht en mentale vastberadenheid.”

Ik ben Maxwell Langeweg, 23 jaar oud en de oprichter van WWEP-FIT. Met 9 jaar ervaring in fitness en mijn EREPS-registratie wil ik mensen motiveren om weer in beweging te komen. Dankzij mijn jaar in een fysiopraktijk en mijn begeleiding van velen in het eindproces van krachttraining, is mijn kennis van anatomie uitgebreid. Naast mijn brede kennis van anatomie heb ik ook certificaten behaald in voeding, sportpsychologie, groepstraining, personal training en SGT.

 

Wat WWEP-FIT leden vertellen

Onze recensies