Doelstellingen behalen  Leuke en effectieve trainingen   Persoonlijk plan
M

Contactgegevens

Tel: 06 25298042
Email: info@wwepfit.nl
Adres: Achterhoek

Personal training Doetinchem

Welkom bij WWEP-FIT, jouw plek voor personal training in Doetinchem. Bij WWEP-Fit geloven we dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot het behalen van jouw fitnessdoelen. Ik (Maxwell) sta voor jou klaar om je te begeleiden om jouw persoonlijke doelen te behalen, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden. We helpen zowel mannen als vrouwen in Doetinchem en omgeving om fit te worden. Ontdek de voordelen van persoonlijke training en ervaar hoe WWEP-FIT jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat het beste voor jou werkt? Vul het formulier in en start met een gratis adviesgesprek samen met Maxwell van WWEP-Fit.

Voordelen van personal training

Bij WWEP-Fit geloven we sterk in de unieke voordelen van personal training. Onze benadering is volledig afgestemd op jouw individuele behoeften, wat resulteert in een effectievere en doelgerichte fitnesservaring. Door te kiezen voor personal training geniet je niet alleen van een persoonlijke begeleiding, maar profiteer je ook van een op maat gemaakt programma dat is ontworpen om jouw specifieke doelen te bereiken. De directe feedback van onze ervaren trainers zorgt voor een correcte uitvoering van oefeningen, maximaliseert je inspanningen en minimaliseert het risico op blessures.

 

Over WWEP-FIT

Ik ben Maxwell Langeweg, 23 jaar oud en de oprichter van WWEP-FIT. Met nu 9 jaar ervaring in fitness wil ik mensen motiveren om weer in beweging te komen. Mijn passie is dan ook om mensen te zien stralen terwijl ze fit aan het worden zijn. Ga ik jou binnenkort ook helpen? 

Onze visie dankzij personal training voor jou

Bij WWEP-Fit hanteren we een unieke visie op fitness die draait om de kracht van een persoonlijke benadering. Wij geloven dat iedereen unieke doelen, behoeften en fysieke mogelijkheden heeft. Daarom leggen we de focus op het bieden van op maat gemaakte trainingen en begeleiding. Door nauw samen te werken met onze cliënten kunnen we niet alleen effectieve fitnessprogramma’s ontwikkelen, maar ook een ondersteunende en motiverende omgeving creëren. Bij WWEP-Fit zien we fitness niet alleen als een fysieke uitdaging, maar ook als een persoonlijke reis waarin wij jou graag begeleiden naar het behalen van jouw specifieke doelen. Ontdek de kracht van personal training met onze unieke visie op fitness en zet de eerste stap naar een gezondere en sterkere versie van jezelf.

Hoe verschilt personal training bij WWEP-Fit van reguliere fitnessprogramma's?

Bij WWEP-Fit staat personal training synoniem voor maatwerk. In tegenstelling tot standaard fitnessprogramma’s passen wij onze aanpak aan jouw specifieke doelen, behoeften en fysieke capaciteiten aan. Maxwell werkt nauw met je samen om een programma te ontwikkelen dat niet alleen effectief is, maar ook afgestemd is op jouw unieke situatie.

Wat kan ik verwachten tijdens een typische personal trainingssessie bij WWEP-Fit?

Elke sessie bij WWEP-Fit is ontworpen om resultaten te behalen en je te motiveren. Tijdens een typische sessie werk je samen met Maxwell aan diverse oefeningen die passen bij jouw doelen. Of je nu kracht wilt opbouwen, wilt afvallen of algemene fitheid nastreeft, elke training is op maat gemaakt om jou optimaal te ondersteunen.

Hoe kan ik bij WWEP-Fit starten met personal training?

Beginnen met personal training bij WWEP-Fit is eenvoudig. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. Dan maken we even kennis met elkaar. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, verwachtingen en eventuele specifieke wensen. Op basis daarvan stellen we een plan op maat voor je op. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met je fitnessreis, bij WWEP-Fit vinden we de ideale aanpak die bij jou past.

“Sterkte zit niet alleen in spieren, maar ook in veerkracht en mentale vastberadenheid.”

Ik ben Maxwell Langeweg, 23 jaar oud en de oprichter van WWEP-FIT. Met 9 jaar ervaring in fitness en mijn EREPS-registratie wil ik mensen motiveren om weer in beweging te komen. Dankzij mijn jaar in een fysiopraktijk en mijn begeleiding van velen in het eindproces van krachttraining, is mijn kennis van anatomie uitgebreid. Naast mijn brede kennis van anatomie heb ik ook certificaten behaald in voeding, sportpsychologie, groepstraining, personal training en SGT.

 

Wat WWEP-FIT leden vertellen

Onze recensies

Personal training tarieven

Zou je graag willen beginnen met personal training? Dat kan we hebben flexibele mogelijkheden in pakketten en zelfs een losse les is ook mogelijk! Voor vragen kun je ten alle tijde contact opnemen via onze contactgegevens.

Prijs losse les: €46,28 incl. btw

1x per week
2x per week